با هدف بهرهگیری از ظرفیتهای آموزشگاههای آزاد؛
متمم تفاهمنامه ارائه آموزشهای مهارتی به 162 هزار سرباز وظیفه متناسب با آمایش و لحاظ نیازهای مهارتی و شغلی امضاء شد
متمم تفاهم نامه ارائه آموزشهای مهارتی به 162 هزار سرباز وظیفه، متناسب با آمایش و لحاظ نیازهای مهارتی و شغلی با بهرهگیری از ظرفیتهای آموزشگاههای آزاد به امضاء عظیمی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و سرتیپ پاسدار زاده کمند، فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه رسید.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، مهرداد عظیمی، معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به ارائه آموزشهای مهارتی به 152 هزار سرباز وظیفه در سال جاری، توسط بخش دولتی، پیرو تفاهمنامه مذکور، اعلام داشت: در این متمم مقرر شده است تا جهت عملیاتی نمودن تعهدات سازمان آموزش فنی و حرفه ای در این تفاهمنامه، از ظرفیت آموزشگاههای فنی و حرفه ای آزاد این سازمان استفاده کنیم.
وی دوران خدمت سربازی را بستر مناسب جهت ارائه آموزشهای مهارتی و بازار محور به این سرمایه های انسانی دانست و گفت: آموزشهای پایه و پیشرفته سربازان در محل پادگانها ارائه می شود و پس از پایان دوره و انجام سنجش کتبی و عملی، گواهینامه بین المللی الکترونیکی مهارت به آنها اعطاء می شود.
* همکاری 30 ساله سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با نیروهای مسلح
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، فراهم کردن زمینه اشتغال را مؤلفه اصلی و مهم در ارائه آموزشهای مهارتی عنوان و تصریح کرد: سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با نیروهای مسلح همکاری 30 ساله داشته و راهاندازی مراکز جوار پادگان، تجهیز کارگاههای آموزشی نیروهای مسلح، سنجش مهارت و شایستگی، گسترش محیط واقعی کار و کیفی سازی دورههای مهارتی از اقدامات مهم در راستای توانمندسازی سربازان می باشد.
* اعلام آمادگی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه در توسعه مهارت آموزی
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه در ادامه با اشاره به منویات فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) و تأکید خاص معظم له مبنی بر اینکه «همه سربازان بایستی تحت پوشش برنامهها قرار بگیرند، آموزش فنی وحرفه ای را توسعه دهند، مدرک هم بدهند»، آمادگی قرارگاه مرکزی را در راستای توسعه آموزشهای مهارتی در بین سربازان وظیفه اعلام کرد.
سرتیپ پاسدار محمد جواد زاده کمند، تصریح کرد: قرارگاه مهارتآموزی با سه هدف «مهارت آموزی کارکنان وظیفه عمومی»، «بهرهگیری بهتر از زمان سربازی نیروهای وظیفه» و «افزایش نشاط در سربازی و تسهیلگری برای اشتغال بعد از اتمام سربازی» راهاندازی شد.
مهمترین خدمات قابل ارائه و محورهای تفاهمنامه:
- افزایش اشتغالپذیری و جذب سربازان به بازار کار پس از پایان خدمت نظام وظیفه
- توسعه کمی و کیفی آموزشهای مهارتی کارکنان وظیفه با برگزاری دورههای مهارتافزایی مورد نیاز کارکنان وظیفه نیروهای مسلح
- غربالگری و مهارت سنجی سربازان ورودی و هدایت آموزشی آن ها