مدیرکل آموزش فنی و حرفهای اردبیل:
زمینه ارائه ۶ میلیون نفر ساعت آموزش مهارتی در سال جاری ایجاد شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل به نقل از خبرگزاری ایسنا/اردبیل مدیرکل آموزش فنی و حرفهای اردبیل گفت: بسترهای لازم در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل برای ارائه بیش از ۶ میلیون نفر ساعت آموزش مهارتی در سال جاری فراهم شد.
رحیم یونسی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده توسط این اداره کل در راستای ترویج و گسترش مهارت آموزی در استان از فراهم شدن زمینه ارائه ۶ میلیون و ۲۴۹ هزار و ۷۰ نفر ساعت آموزش مهارتی در سال ۱۴۰۳ خبر داد.
یونسی با تأکید بر تقویت آموزش های مهارتی در بخش دولتی و خصوصی و با در نظر گرفتن نیاز بازار کار اظهار کرد: در برنامه های پیشبینی شده برای سال ۱۴۰۳ مقرر شده است ۳ میلیون و ۲۳۶ هزار و ۵۳۷ نفر ساعت آموزش توسط بخشهای دولتی و ۳ میلیون و ۱۲ هزار و ۵۵۵ نفر ساعت در بخش غیر دولتی به گروه های هدف در استان اردبیل ارائه شود.
وی ادامه داد: در حوزه سنجش و ارزشیابی مهارت مقرر شده است ۳۲ هزار و ۷۱ نفر در سنجش مهارت آموختگان و ۲۴ هزار و ۵۰ فقره صدور گواهینامه مهارت در استان ارائه شود که این اداره کل طبق برنامه ریزی های انجام شده ظرفیت ارائه خدمات بیش از تعهد صورت گرفته را دارد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان عنوان کرد: گسترش مراکز جوار و بین کارگاهی، توانمند سازی و آموزش مربیان، استفاده از تمامی ظرفیت ها در راستای تربیت نیروی ماهر متناسب با نیاز بازار کار، گسترش و تضمین کیفیت آموزش های مهارتی در بخش های دولتی و خصوصی از جمله برنامه ریزی های انجام شده در این اداره کل برای سال ۱۴۰۳ می باشد.
وی افزود: چنانچه تقاضای آموزش در سال جاری بیش از تعهد ارائه شده باشد، ظرفیت آموزشی برای این مهم پیش بینی شده است و حرفههای آموزشی براساس نیازسنجی آموزشی صورت گرفته تا زمینه کارآفرینی و اشتغال مولد و پایدار برای کارجویان شهری و روستایی، دانشجویان، فارغ التحصیلان دانشگاهی و به صورت گسترده آموزش برای کارگران در رشته های مختلف فراهم شود.
یونسی با اشاره به اینکه آموزشهای مهارتی برای ۱۹ گروه هدف برنامه ریزی می شود که در بخش خدمات، کشاورزی، صنعت، فرهنگ و هنر است، افزود: گروههای هدف این آموزش های مهارتی شامل آسیبدیدگان اجتماعی، افراد دارای معلولیت، دانش آموزختگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی، دانشآموزان، زنان خانهدار، بانوان سرپرست خانوار، زندانیان، ساکنان سکونتگاههای غیررسمی، زندانیان، روستاییان، عشایر، مناطق محروم مرزی، سربازان، کودکانکار، متقاضیان مهارت آموزی، افراد دارای بیمه بیکاری، معتادان بهبود یافته و شاغلان بنگاههای اقتصادی هستند.
این مقام مسئول استان اردبیل با بیان اینکه ۵۰ درصد تعهد آموزش های مهارتی در بخش آزاد و غیردولتی ارائه میشود، افزود: در استان اردبیل بیش از ۳۱۵ آموزشگاه آزاد غیردولتی فعال و زیر نظر اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مشغول به آموزش رشته های متنوع به متقاضیان هستند و همچنین در بخش دولتی بیش از ۲۰ مرکز آموزشی و ۱۶۳ کارگاه فعال مشغول ارائه خدمات آموزشی رایگان به مهارت جویان و کار آموزان در استان می باشند.