در نشست سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل و مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی کشت و صنعت پارس مطرح شد:
تعامل بین بخشی سبب ارتقا و اثر بخشی آموزش های مهارتی می شود

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل، مهدی بهبود سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان پس از نشست با عدیل سروی مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره کشت و صنعت کشاورزی و دامپروری مغان از توافقات فی مابین، جهت اعطای مجوز مراکز جوار و بین کارگاهی به این واحد تولیدی و صنعتی خبر داد.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان افزود: هم افزایی بین بخشی حوزههای مرتبط با اشتغال سبب ایجاد قطب مهارتی و توسعه اشتغال در استان خواهد شد.
وی بیان کرد: با توجه به دانش بروز و برنامه ریزی های دقیق اداره کل در زمینه های آموزشی و ظرفیت مناسب و گسترده کشت و صنعت پارس اعطای مراکز جوار و بین کارگاهی، نقش بسیار پر رنگی در توسعه کار آفرینی و تربیت نیروی ماهر در کشور خواهد داشت.
وی افزود: رویکرد سازمان آموزش فنی وحرفه ای واگذاری آموزش مهارتی به بخش خصوصی و برون سپاری آموزش است تا با هم افزایی و تعامل بین بخشی سبب ارتقا و اثر بخشی آموزش های مهارتی شود.
عدیل سروی مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره کشت و صنعت کشاورزی و دامپروری مغان، افزایش تولید، علمی کردن کشاورزی و کاهش هزینه تولید را یکی از مزیت های این همکاری عنوان کرد و گفت: برای توسعه کشاورزی استان و ایجاد رغبت در کشاورزان و بهره برداران برای تولید، از تعامل گسترده با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل استقبال می کنیم.
بنابراین گزارش، عمده فالیتهای شرکت ملی کشت وصنعت و دامپروری پارس عبارتست از تهیه و اجرای طرحها و پروژه های مربوط به امور کشاورزی اعم از زراعت، دامپروری، پرورش طیور، آبزیان، باغداری و تولید محصولات خارج از فصل و گلخانهای و غیره که برای دستیابی به این اهداف شرکت و بدون حصر مجاز با اقدامات زیر پیگیری میشود :
الف) ایجاد مرکز تحقیقات و انجام مطالعات پژوهشی و تحقیقی و تولید بذر و نهال و بکار بردن روش های جدید علمی و فنی به منظور بهرهوری بیشتر و بهتر از فعالیتها.
ب) ایجاد تأسیسات و صنایع تکمیلی لازم جهت تولید، تبدیل، فرآوری و توزیع محصولات کشاورزی و غیره در قالب فعالیت های بند (الف).
ج) سرمایه گذاری و مشارکت متقابل در موسسات و شرکتهای داخلی و خارجی و موسسات آموزشی و پژوهشی و دانش بنیان در حدود و مقررات مربوطه.
د) انجام هرگونه عملیات و معاملات بازرگانی و همچنین واردات و صادرات که برای تأمین منافع شرکت ضروری ، سودمند و صرفه اقتصادی داشته باشد.
نظر دهید