شعار سال
شنبه 03 آذر 1403

دستورالعمل بروز رسانی تارنمای اداره کل

 

تارنمای اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل یک درگاه اطلاع رسانی در زمینه ارائه خدمات سازمانی بر حسب شرح وظایف واحدهای مختلف سازمانی است و با توجه به ضرورت بروز بودن کلیه اطلاعات می بایست در بازه های زمانی مورد نیاز بهنگام گردد.

 

 

مهمترین مواردی که در این سایت بروز می گردند عبارتند از :

 

 - اخبار و رویدادها

 

- اطلاعیه ها، بخشنامه ها، قوانین و مقررات، دستورالعمل ها

 

- اطلاع رسانی خدمات و فرایندها (شناسنامه خدمات)

 

- صفحات داخلی مربوط به معاونت ها و مدیریت ها

 

- مناقصات و مزایدات

 

- مطالب مربوط به مناسبت های ملی و مذهبی

 

- اطلاعات تماس سازمان (شماره تلفن، دورنگار، ارتباط با رئیس سازمان، معاونین و مدیران)

 

- موارد کلی مرتبط با تارنما

 

  • 1402/08/03 - 14:18
  • - تعداد بازدید: 285
  • - تعداد بازدیدکننده: 285
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس ستاد اقامه نماز کشور تأکید کرد:

تأثیر مهارت آموزی در زندگی فردی و اجتماعی

رئیس ستاد اقامه نماز کشور در نخستین جلسه از سلسله مباحث «اخلاق در مهارت» سازمان آموزش فنی و حرفه ای، بیان داشت: اگر مهارت نباشد، شغل، درآمد، تشکیل خانواده و ... موضوعیت ندارد. به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «حجت الاسلام والمسلمین قرائتی» با تأکید بر توسعه فرهنگ مهارت آموزی در کشور، گفت: توسعه مهارت در کشور، کار یک سازمان به تنهایی نمی باشد، بلکه تمام کشور باید بسیج شوند و انگیزه برای کسب مهارت مردم را فراهم کنند. وی تصریح کرد: ارائه آموزش های مهارتی، متناسب با سنین مختلف، ضروری است. باید بدانیم چه اقداماتی انجام دهیم تا انگیزه مهارت آموزی در افراد ایجاد شود. مفسر قرآن کریم با بیان اینکه کار را باید عزیز بدانیم، اظهار داشت: اکنون زمان مدارک آکادمیک دانشگاهی بدون مهارت، به سرآمده است و افراد باید برای کسب شغل، کاربلد باشند و نباید برای انجام کار عارمان بیاید، چنانچه ائمه اطهار (ع) هم در بسیاری از کارها، ماهر بودند.

وی با اشاره به اینکه ده هزار مدرک دانشگاهی بی خاصیت در کشور داریم، گفت: بیشتر جوانان  شغل ندارند، زیرا در دوران تحصیل کسب مهارتی نکرده اند.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور، کار در سازمان آموزش فنی و حرفه ای را عبادت برشمرد و خاطرنشان ساخت: این سازمان باید در کنار همه آموزش های مهارتی به گروه های هدف، به دنبال ارائه آموزش های تاثیرگذار دینی باشد.

وی با اشاره به اینکه کسب نمره بالا مهم نیست، بلکه آنچه از آموزش ها می آموزیم، اهمیت دارد، گفت: مهارت اگر در حوزه و دانشگاه هست باید بیرون از حوزه و دانشگاه هم باشد. اگر کسی مهارت داشته باشد از پوست پرتقال مربا درست می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین قرائتی با بیان اینکه همه چیز نیازمند مهارت است، افزود: تشویق و توبیخ مهارت می‌خواهد. چه مقدار، کجا و چطور تنبیه و یا توبیخ کنیم؟ پول خرج کردن، دعا کردن و ... مهارت می‌خواهد.

وی در پایان با تأکید بر جایگاه ویژه بانوان در کشور، افزود: زن جایگاهی دارد که نمره او معادل عدد بیست است و کسب مهارت های لازم به دلیل اوقات فراغت بیشتر از مردان و علاقه مندی آنان به هنر حائز اهمیت است.

نخستین جلسه از سلسله مباحث «اخلاق در مهارت» به همت شورای فرهنگی و اجتماعی سازمان آموزش فنی و حرفه ای  با حضور رئیس، معاونین، مدیران و همکاران ستادی به صورت حضوری و مدیران کل و همکاران استانی به صورت وبیناری برگزار شد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا,اخبار عمومی,اخبار تصویری,اخبار مهم صفحه اول,اخبار مهم - اطلاعیه
  • کد خبر : 106991
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب