مهدی بهبود مدیر کل آموزش فنی وحرفهای استان اردبیل در اجلاس مدیران سازمان آموزش فنیوحرفهای:
لزوم شناسایی نیازهای مهارتی بنگاههای اقتصادی برای اجرای کنسرسیوم مهارت

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل، مهدی بهبود مدیر کل آموزش فنی وحرفهای استان در اجلاس مدیران سازمان آموزش فنیوحرفهای ضمن ارائه گزارشی از اقدامات شاخص اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل در سال گذشته و برنامه های آتی این اداره کل به لزوم شناسایی نیازهای مهارتی بنگاههای اقتصادی برای اجرای کنسرسیوم مهارت اشاره کرد و افزود: برابر هماهنگی با استانداری اردبیل در هفته آینده با حضور شرکتهای فعال و بنگاههای اقتصادی جلسه ای در همین راستا برگزارخواهد شد.
مهدی بهبود مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل تحقق چشم اندازهای ترسیم شده در ایجاد قطب های مهارتی، قطب مهارت های پیشرفته و اقتصاد دیجیتال، ایجاد مراکز مهارت های پیشرفته و نرم و ایجاد مراکز سنجش صلاحیت را نشان از قرار گرفتن در مسیر درست نقشه راه توسعه مهارت آموزی در کشور برشمرد و خاطرنشان ساخت: وجود منابع آموزشی باکیفیت و به روز می تواند تاثیر مثبتی بر یادگیری مهارت آموزان داشته باشد. به علاوه، فرهنگ سازی در زمینه استفاده از فناوری های نوین در آموزش و ایجاد همکاری های بین نهاد ها نیز از دیگر نکات کلیدی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی اظهار داشت: انعقاد تفاهم نامه با هلدینگ دروازه صلح ملل شرکت مادر تخصصی گردشگری و انجمن ماساژ استان، همکاری و تعامل با شرکای اجتماعی در زمینه های گردشگری توسط اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان، زمینه گسترش بیش از پیش مهارت آموزی و توسعه آموزش های منجر به اشتغال در استان را فراهم می آورد.
این مقام مسئول با تاکید بر توسعه مراکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی نقش آموزش های فنی و حرفه ای را در این مراکز مهم و تاثیرگزار ارزیابی کرد و با بیان اینکه بخشی از بیکاری جامعه میتواند با خدمات مهارتی موجود رفع شود، ادامه داد: تعامل و همکاری جدی با شهرک صنعتی حدید مبتکران راهکار مناسبی برای ارتقاء مهارت شاغلین واحد های صنفی و صنعتی در استان است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل با اشاره به ظرفیت عظیم استان اردبیل در بخش کشاورزی به همکاری و تعامل سازنده با کشت و صنعت مغان اشاره کرد و افزود: آموزش فنی وحرفه ای خدمتی به گروههای هدف است که باید با کیفیت، به روز و هدفمند و براساس شیوه های نوین انتقال مهارت ارایه شود.
مهدی بهبود، حمایت بخش خصوصی در اجرای طرحهای مهارتآموزی را ضروری دانست و افزود: در کنسرسیوم مهارت، نیازهای بازار کار از اتاق بازرگانی و اصناف شناسایی میشود و دورههای آموزشی، بر این اساس تعریف میشوند. این دورهها، گروههای هدف متعددی از سربازان تا زندانیان را شامل میشوند.
نظر دهید