نخستین جلسه کار گروه توسعه مهارت استان، با حضور مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل برگزار شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان اردبیل، نخستین جلسه کارگروه توسعه مهارت استان، به ریاست یاسر عبدالهی عابد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، رحیم یونسی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان، و با حضور سایر مدیران دستگاه ها و سازمان ها و فعالان حوزه اشتغال و شرکای اجتماعی در سالن شهید رجایی استانداری اردبیل تشکیل شد.
رحیم یونسی، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل، با تببین سیاست ها و برنامه های این اداره کل در حوزه آموزش های مهارتی گفت: نیروی انسانی ماهر، اولویت نخست هر گونه برنامه توسعه در استان است و تلاش داریم با هدفمند کردن ارایه آموزش های مهارتی به گروه های هدف، متناسب با رسته های اشتغالزای استان، آموزش های منجر به اشتغال ارایه دهیم.
در ادامه وی طرح های نوین آموزشی این اداره کل مشتمل بر طرح آموزش رشته های نوین و متناسب با نیاز جامعه اعم از هوش مصنوعی و رباتیک، گسترش آموزشهای مهارتی صنایع با استفاده از ایجاد مراکز جوار و بین کارگاهی، ساماندهی مهارت آموختگان و شاغلین صنعت ساختمان و تعامل آموزش های مهارتی و اشتغال را معرفی نمود و افزود: مهارت آموزی اثربخش، یک فعالیت جمعی است و به بلوغ سیاستگذاری نیاز دارد. از این رو آموزش مهارتی منجر به اشتغال، نیازمند همکاری شرکا و مشارکت همه سازمان ها و بنگاه های اقتصادی برای توسعه اشتغال پایدار در استان است.
در ادامه، یاسر عبدالهی عابد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل، ضمن تقدیر و تشکر از اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان به جهت جدیت و دقت در امر مهارت آموزی و اشتغال، گفت: لازم است تا بهسمت کاربردی کردن آموزشهای فنی و حرفه ای و استفاده مطلوب از ظرفیت آموزشگاههای فنی و حرفهای از طریق ارائه سرفصل های آموزش مهارت های شغلی همسو با نیازمندی استان گام برداریم.
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری با تعیین جهش تولید با مشارکت مردم به عنوان شعار امسال، به گسترش مهارت آموزی تاکید کرده اند، افزود: سیاست کارگزاران دولت در اردبیل این است که هیچ پروژهای آغاز نشود مگر آنکه موضوع مهارت آموزی نیز در کنار آن پیش بینی شده باشد.
یونسی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل با اشاره به اینکه اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان با 19 مرکز فعال و 371 آموزشگاه آزاد فعال در سطح استان آموزش های مهارتی متنوع به جوامع هدف را به منظور توسعه و گسترش تربیت نیروی ماهر و آموزش های منجر به اشتغال، انجام می دهد، افزود: لازم است نهضت مهارت آموزی به عنوان یک نیاز جدی مورد توجه قرار گرفته وکلیه پروژه ها دارای پیوست مهارتی باشند و با توسعه مهارت آموزی، زمینه انحراف در بسیاری از طرح هایی که از تسهیلات اشتغالزایی استفاده می کنند، از بین می رود.
اعضا جلسه با تاکید بر اهمیت آموزش های مهارتی در اشتغال، مقوله کیفی سازی را یک اصل مهم در هر یک از عناوین تولید و صنعت دانستند که موجبات توسعه پایدار را فراهم می آورد.