شعار سال
یکشنبه 04 آذر 1403

دستورالعمل بروز رسانی تارنمای اداره کل

 

تارنمای اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل یک درگاه اطلاع رسانی در زمینه ارائه خدمات سازمانی بر حسب شرح وظایف واحدهای مختلف سازمانی است و با توجه به ضرورت بروز بودن کلیه اطلاعات می بایست در بازه های زمانی مورد نیاز بهنگام گردد.

 

 

مهمترین مواردی که در این سایت بروز می گردند عبارتند از :

 

 - اخبار و رویدادها

 

- اطلاعیه ها، بخشنامه ها، قوانین و مقررات، دستورالعمل ها

 

- اطلاع رسانی خدمات و فرایندها (شناسنامه خدمات)

 

- صفحات داخلی مربوط به معاونت ها و مدیریت ها

 

- مناقصات و مزایدات

 

- مطالب مربوط به مناسبت های ملی و مذهبی

 

- اطلاعات تماس سازمان (شماره تلفن، دورنگار، ارتباط با رئیس سازمان، معاونین و مدیران)

 

- موارد کلی مرتبط با تارنما

 

  • 1402/04/31 - 00:34
  • - تعداد بازدید: 181
  • - تعداد بازدیدکننده: 181
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
رحیم یونسی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان در مصاحبه با خبرگزاری ایسنا:

راه اندازی کارگاههای نوین، بروزرسانی تجهیزات فرسوده و تجهیز خانه هوشمند اقدامات اخیر آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل در جهت ترویج و گسترش مهارت آموزی می باشد

به گزارش روابط عمومی آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل به نقل از خبرگزاری ایسنا: رحیم یونسی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان ضمن اشاره به اینکه برای میزبانی مسابقات ملی مهارت اعتبار مالی نیازمندیم و مساعدت مسئولان استان را طلب می کنیم، افزود: مهارت آموزی یک ثروت است و با اعزام مربیان آماده همکاری با واحدهای صنعتی استان هستیم.

به گزارش روابط عمومی آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل به نقل از خبرگزاری ایسنا: رحیم یونسی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان ضمن اشاره به اینکه برای میزبانی مسابقات ملی مهارت اعتبار مالی نیازمندیم و مساعدت مسئولان استان را طلب می کنیم، افزود: مهارت آموزی یک ثروت است و با اعزام مربیان آماده همکاری با واحدهای صنعتی استان هستیم.

رحیم یونسی، مدیرکل سازمان فنی و حرفه ای استان در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه در مسابقات ملی مهارت در سال گذشته ۵ نفر مهارت آموزان استان توانستند مقام هایی را کسب کنند، افزود: در سال جدید برای حفظ مقامها و کسب عناوین دیگر شرکت خواهیم کرد.

یونسی برگزاری مسابقات ملی مهارت را در استان با مشارکت بخش خصوصی قابل تحقق دانست و از تخصیص نیافتن اعتبار دولتی برای میزبانی استان خبر داد.

وی بیان کرد: متأسفانه بخش خصوصی در استان برای مشارکت در این امر استقبال نمی کند و برای میزبانی از این رویداد نیازمند مساعدت مسئولان استان می باشیم.

یونسی با بیان اینکه بخش خصوصی در استان اهتمام خاصی برای مهارت آموزی نیروهای خود ندارد و آن را هدر رفت فرض می کند، اظهار کرد: مهارت آموزی یک سرمایه است و باید مهارت آموزی های لازم برای نیروهای تولیدی در استان انجام شود، چراکه با ارتقاء مهارت افزایش بهره وری را شاهد خواهیم بود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اظهار کرد: در برنامه های تحول سازمان و در بحث صدور مجوز و توانمندسازی بخش خصوصی برای آموزش مهارت به علاقمندان قریب ۲۰ درصد مجوز صادر کرده ایم و امیدواریم بتوانیم بخش خصوصی را به عنوان بازوی کمکی پای کار بیاوریم تا در ارائه آموزش های مهارتی در کنار این اداره کل باشند.

یونسی با بیان اینکه در بخش آموزش های روستایی و عشایری ۲۰ درصد تعهدات قبلی را افزایش داده ایم، گفت: در راه اندازی کارگاههای نوین و بروزرسانی تجهیزات فرسوده کارگاهها و احداث کارگاههای جدید اقداماتی را انجام داده ایم و همچنین برای تجهیز خانه هوشمند با پرداخت هزینه تجهیزات خریداری شده و ۸۰ درصد این تجهیزات به استان رسیده است.

وی در رابطه با خانه هوشمند تصریح کرد: خانه هوشمند حرکت بسوی اینترنت اشیاء است و در بلند مرتبه سازی جهت تسهیل و رفاه بیشتر مردم استفاده می شود که با سرفصل ۵۰ استاندراد به زودی آموزش خواهیم داد.

این مقام مسئول استان ادامه داد: برخی از رشته ای فنی وحرفه ای در استان بازار پسند می باشند و در رشته هایی مانند تأسیسات و برق و تعمیر و نگهداری آسانسور کارآموز به محض آموزش و کسب مهارت جذب شرکتها می شوند و در بازار خدمات ارائه می دهند.

یونسی تأکید کرد: مرکز آموزش خواهران در خیابان ارس، مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره یک در خیابان سعدی، مرکز شماره یازده تخصصی در محله مقدس و همچنین مرکز صنعت ساختمان در شهرک نیستان از زیرمجموعه های سازمان بوده و فعال می باشند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اضافه کرد: در اکثر شهرستانها مراکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران و برادران فعال است و همچنین در شهر جعفرآباد ساختمان آموزش فنی و حرفه ای با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی در حال تکمیل است که به محض تحویل ساختمان تجهیز خواهد شد.

رحیم یونسی به جذب در بازار قریب ۶۰ درصد افراد آموزش دیده سازمان اشاره کرد و افزود: کارشناس مشاوره و رهگیری در سازمان مستقر است و افرادی که به مراکز آموزشی برای مهارت آموزی مراجعه می کنند رصد می شود تا مشخص شود بعد از آموزش چه می کنند.

وی خاطرنشان کرد: طرح جوارکارگاهی و بین کارگاهی در سازمان آموزش فنی و حرفه ای اجرا میشود و در این مورد سال گذشته ۱۸ مجوز صادر شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گفت: در این طرح کارگاههایی که بدنبال توانمندسازی نیروی کار خود بودند مربیان سازمان را بعنوان استادکار اعزام می کردیم تا آموزش لازم ارائه شود و عیب و ایراد کار آنان رفع شود.

یونسی افزود: در سال جاری تعهد داریم برای اجرای طرح جوارکارگاهی مجوزهایی صادر کنیم تا مراکز صنعتی با استفاده از معافیت تامین اجتماعی افراد شاغل توانمند شده را جذب و بکارگیری کنند.

وی اعلام کرد: در سال گذشته اولین استان بودیم که با مشارکت شرکت کشت و صنعت مغان مرکز کاربینی و تجربه اندوزی مربیان کشاورزی را سه دوره پذیریش کردیم که استقبال خوبی از استانهای مختلف شد و امسال نیز انجام خواهیم داد.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: کارخانه تولید کفش ایمنی یحیی در شهرک صنعتی شماره دو اردبیل با اعزام مربیان از سازمان فنی و حرفه ای و آموزش مهارت، ۱۵۰ نیروی توانمند شده را جذب و در حال فعالیت می باشد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا,اخبار عمومی,اخبار تصویری,اخبار مهم صفحه اول,اخبار مهم - اطلاعیه
  • کد خبر : 102648
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب